За нас

Кои сме ние?

JobTiger.bg е кариерен уеб сайт, част от компанията за комплексни HR услуги JobTiger (www.jobtiger.net). Компанията е създадена през ноември 2000 от Българо-Американския Инвестиционен Фонд със седалище в София, България.

Благодарение на дългогодишната си успешна работа JobTiger е награждаван през годините за „Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд”; за изключителни заслуги в изграждането и развитието на университетски кариерни центрове, както и за "Най-голям корпоративен дарител на време и услуги". Носител е на награди на Forbes за „Клиентска политика“ и „Служител на годината“.

От 2016 година JobTiger е сертифициран по стандарта „Investors in People“ с ниво Silver.


Към какво се стремим?

Да Ви предложим интегрирани и ценово - ефективни решения, чрез които да усъвършенстваме ефективността на пазара на работната сила в България, за да се подобри и икономическата среда в страната.

Мисията на JobTiger е да се създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

Визията на JobTiger е да създава свят, изпълнен с целеустремени и вдъхновени хора, за които работата не е само средство за препитание, а е основен фактор за щастлив и пълноценен живот.

Ценностите на компанията са:
- Доброта (Kindness);
- Самоусъвършенстване (Self-perfection);
- Компетентност (Competency);
- Креативност (Creativity);
- Отговорност (Responsibility).


Какво предлагаме?

JobTiger предлага продукти и услуги в няколко основни области:


Публикуване на обяви за работа – първият професионален сайт за работа в България www.jobtiger.bg;

Подбор на персонал - пълен набор от услуги по подбор на персонал. Изградете най-добрите си екипи с услугите по подбор на персонал на www.jobtiger.agency;

Организиране на събития - екипът ни е най-големият организатор на събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“ - www.careerdays.bg;

Обучения – богат набор от теми за обучение на персонала, както присъствени, така и онлайн; възможности за организиране на тимбилдинги - www.jobtiger.net/trainings;

Медии - онлайн медийно присъствие чрез каналите на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, фейсбук и линкедин страниците ни и др.), което дава възможност систематично и последователно да се отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

Employer Branding – изграждане и утвърждаване на компанията, като разпознаваем и желан работодател.

HR одит и консултиране - задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компанията - www.hrauditadvice.com;

Персонал под наем - www.tigeronsite.bg

ИТ решения - уеб разработка, мобилни приложения и персонализиран софтуер за нуждите на организацията ви - www.flowminds.com.


Нашият екип

Екипът на JobTiger включва обучени и високо квалифицирани специалисти в две основни направления – човешки ресурси и информационни технологии.

Експертите ни в областта на човешките ресурси са специализирани да предоставят услуги, както на компании, които търсят нови служители и управляват персонал, така и на индивидуални потребители, които търсят нова месторабота и се нуждаят от лично или групово кариерно консултиране.

За създаването на високотехнологични решения на нашите клиенти и партньори се грижи екип от ИТ специалисти с дългогодишен опит в областите уеб програмиране, бази данни, SEO оптимизация и мобилни комуникации. Те са специализирани в разработването на интегрирани решения за онлайн достъп и управление на комплексни услуги, индивидуални проекти за изграждане и поддръжка на информационни уеб сайтове, предоставяне на онлайн статистическа информация за пазара на труда.


Къде ще ни намерите:

Адрес: 
ул. Веслец 13, ет. 4, ап 5
1000 София
България
Teл.:  +359 2 49180 00
Факс:  +359 2 9433886
E-mail:  office@jobtiger.bg
 

Условия

Условия за ползване на JobTiger
Careerdays.bg